>

PLUR-CC

Arrow
Arrow
Shadow
Slider

Dobrodošli na stranice PLUR-CC!

PLUR-CC certifikacijski je i edukacijski centar za PLUR koji djeluje u sklopu trgovačkog društva Razvojne platforme j.d.o.o., koja je i vlasnik autorskih prava za PLUR.

Osnovna funkcija PLUR-CC-a je pružanje podrške korisnicima pri korištenju PLUR-a. Prva faza ove podrške sastoji se od organiziranja obvezne edukacije za sve korisnike prilikom čega im osoblje PLUR-CC kreira i dostavlja licence za pristup PLUR-u. Sve su edukacije specijalizirane prema vrstama licence te se na njima koriste službeni vodiči za unos podataka po modulima kao i objašnjenja svakog polja podataka u PLUR-u. Navedeni materijali također su Korisnicima dostupni za preuzimanje i kroz sam PLUR.

Edukacija se sastoji od pojašnjavanja logike strukture podataka u PLUR-u, step-by-step objašnjenja načina unosa podataka, podrške korisnicima u prepoznavanju odgovarajuće licence prema korisnikovim potrebama. Svi polaznici edukacije zatim se evidentiraju u PLUR-CC sustavu te im se isporučuju službeni PLUR-CC certifikati o završenoj PLUR obuci.

Osim kroz edukaciju, PLUR-CC korisnicima PLUR-a pruža i svakodnevnu podršku kroz sljedeće kanale:

 

Ukoliko se želite dodatno informirati o mogućnostima sudjelovanja na budućim edukacijama PLUR-CC-a te opcijama pristupa PLUR-u obratite nam se.